Home » Juridisch » Juridisch advies Online

Online juridisch advies


Ook juridisch medewerkers gaan met hun tijd mee. Omdat wij gewend zijn efficiënt te werken en de kosten voor u graag laag houden, werken wij veelal via de elektronische snelweg en papieren post. Dit noemen wij juridisch advies online. Deze werkwijze voorkomt bovendien misverstanden die u naar aanleiding van ellenlange mondelinge gesprekken zou kunnen ondervinden. Dit houdt kosten laag doordat dan geen kantoorkostentoeslag wordt doorberekend, en doordat bijvoorbeeld geen reiskosten of tijdrovende telefoonnotities behoeven te worden gemaakt.

Juridisch advies online?

Onze medewekers bezitten up to date kennis van de verschillende rechtsgebieden waarin wij werkzaam zijn, evenals over de procedures, belangenbehartiging, de wetgeving, de rechtspraak en de rechten en plichten van de verschillende partijen (burgers onderling, instanties/bedrijven, overheden en werkgevers). Daardoor zijn wij in staat tot het verzorgen van hoge kwaliteit juridische diensten tegen een scherp tarief. Heeft u behoefte aan informatie of advies over het opstellen van algemene voorwaarden of het controleren van uw arbeidsovereenkomst dan bent u bij ons aan het juiste adres. En natuurlijk ook voor een juridische website check. Bent u van plan om te verhuizen en wilt u de kleine lettertjes van uw huurcontract door ons laten nazien dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Ook voor het starten van een onderneming kunt u bij ons terecht. U wilt bijvoorbeeld een bedrijf starten en twijfelt nog over de te kiezen rechtsvorm. Moet een het nu een eenmanszaak worden of toch een BV? We kunnen u in dat geval online adviseren over de voordelen en de nadelen. Is de keuze eenmaal gemaakt dan kunnen we u helpen met het opstellen van de benodigde contracten, zoals leveringsvoorwaarden, een v.o.f. contract of een privacy statement. Ook kunnen we met u meedenken over fiscale zaken. Wij zijn een Nederlands kantoor en voeren een algemene civielrechtelijke praktijk, waarbij de nadruk op contractenrecht en bedrijfsrecht ligt.

Werkwijze

Nadat u met ons contact heeft gezocht maken wij een plan van aanpak om doelmatig en effectief antwoord op uw juridische vraag te geven of om met een heldere en efficiente oplossing voor uw juridische probleem te komen. Kunt u zich vinden in dit voorgestelde plan van aanpak van een online juridisch medewerker, dan komen wij via email een schriftelijke opdrachtverlening overeen met daarin een korte omschrijving van de werkzaamheden en de geschatte kosten voor het online juridisch advies, zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Neem vrijblijvend contact op met onze juristen of vraag geheel gratis een offerte aan.