Home » Dienstverlening » Zakelijk

Zakelijke dienstverlening


Administratie

Het grootste voordeel van het uitbesteden van je administratie is dat jij er beduidend minder omkijken naar hebt. Je hoeft je niet alleen niet meer te verdiepen in allerlei regeltjes, wetten, formules en andere administratieve rompslomp, maar je hoeft er ook geen tijd meer aan te besteden. Kostbare tijd die je toch veel liever in je bedrijf kan en wil steken? Je bent ondernemer geworden om een bedrijf te runnen niet om meerdere uren per maand te besteden aan een gortdroog Excel-bestand.

Juridisch

De Rechtspraak kan u niet helpen met inhoudelijke juridische vragen, omdat rechters onpartijdig en onafhankelijk zijn. Wel kunnen wij u vertellen waar u met vragen terecht kunt. Dit doen wij om het zoeken naar dergelijke informatie voor u gemakkelijker te maken.

Kwijtschelding aanvragen

De belastingdienst verleent een ondernemer nooit eenzijdig kwijtschelding. Kwijtschelding aan ondernemers wordt alleen verleend als u een akkoord hebt bereikt met al uw schuldeisers over gedeeltelijke betaling in ruil voor finale kwijting.

Website opstarten & beheren

In de praktijk betekent 'laten beheren' dat een e-mail met de tekst en/of afbeeldingen voldoende zijn voor ons om de wijziging dezelfde of de volgende dag op de site te zetten. De teksten worden dan geredigeerd en de afbeeldingen voor het web-gebruik geoptimaliseerd.