Home » Dienstverlening » Persoonlijk » CV maken

CV maken


Om een cv te maken, moet je eerst weten waar je het voor nodig hebt. Er zijn namelijk verschillende soorten cv’s.

Basis cv

Dit cv is bedoeld als overzicht voor uzelf. U verstuurt dit cv niet. In het cv zet u al uw werkervaringen, opleidingen, nevenactiviteiten, vaardigheden en interesses. Bij elke sollicitatie kiest u daar de gegevens uit die het beste passen bij de vacature.

A-chronologisch cv

Het a-chronologisch cv wordt het meest gebruikt. Werkervaring en opleidingen staan in volgorde van tijd. De werkgever ziet zo meteen wat voor hem belangrijk is.

Vaardigheden cv

U legt in dit cv de nadruk op wat u kunt en weet: uw ervaringen, kennis, prestaties en competenties. Gebruik dit cv als u solliciteert op een functie waarin u nog geen werkervaring heeft. Bijvoorbeeld als u een hele andere richting op wilt, nog niet zoveel werkervaring heeft of al een tijd niet heeft gewerkt. Dit cv is ook erg geschikt voor freelancers.

Europass cv

Gebruik dit cv als u naar een baan in Europa solliciteert. Het wordt in elk Europees land goed begrepen. Een Europass cv besteedt extra aandacht aan uw vaardigheden en competenties.

Cv laten maken of bijwerken door Faris Adviesbureau

Heb je hulp nodig bij het opstellen van je CV? Wij doen het voor jou voor een aanzienlijk laag tarief! Neem hiervoor contact op met ons. Ook werken wij cv's gewoon bij. Als wij al eens eerder voor u een cv hadden gemaakt, betaald u voor de bijwerkingen de helft van de originele prijs. Nieuwe klanten betalen de volledige tarief van € 5,-

Stuur via het formulier hieronder uw oude cv voor een vernieuwing.